Tyttären 7v.- kaverisynttäreille viime lauantaina tuli sitten väkerrettyä tämmöinen hattukakku.

1305013785_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kuorrutus on vaahtokarkkimassaa, jonka maustoin mansikanmakuisella tomusokerilla ja värjäsin punaisella ja sinisellä karamellivärillä. Vaahtokarkit oli kirjavia, joten värin saaminen kauniiksi oli aika haastavaa.

Massaa jäi yli. Tietääkö joku, voiko sitä pakastaa? Vai kuinka kauan sitä voi säilyttää jääkaapissa, parin viikon päästä tulee sukulaiset synttäreille, jos halausisn massan säilyvän siihen asti, pidänkö jääkaapissa vai laitanko pakastimeen?

Täytteenä mansikkarahkaa ja kostutus mansikkamehulla. mausta päättelin, että vaniljamaito olisi ollut vielä parempi tuohon kananmunattomaan pohjaan.

Eihän kaverisynttäreillä kukaan syö kakkua suuria määriä, mutta tulipahan nyt tehtyä.

tytär tahtoi vielä koristella lisää karkeilla kakkua. Lopuksi ripottelimme vielä päälle sly:ltäni saatua keltaista glitterhilettä.

1305013921_img-d41d8cd98f00b204e9800998e