Tänään tuli puheeksi tyttären kaverisynttäreiden kakku. alunperinhän oli tarkoitus tehdä kakkuun vaahtokarkkikuorrutus. no. tänään tytär ilmoitti ettei se olekkaan hyvän makuista. Luulen että makuun vaikutti vaahtismassan alla ollut valkosuklaa-nougat- mousse, itse massahan maistuu vaahtokarkilta. ja lisäksi kaakun pitäisi olla kolmekerroksinen, ja siihen pitäisi tulla mansikkaa ja jäätelöä ja herukoita...huhhuh..

Kokemuksesta tiedän, että tyttären mielikuvitus on hyvin vilkas, ja hänellä on varmasti päässään mielikuva siitä, miltä kakun tulisi näyttää. luullakseni en tule yltämään sellaiseen luomukseen, jota hän mielessään haikailee, mutta tahtoisin kuitenkin yrittää saada kaakusta mahdollisimman mieluisen.

Makuna varmasti parhaiten uppoa perinteinen mansikkakakku- tyylinen juttu, jos kakkua kukaan lapsista edes malttaa syödä. No. katsotaan.

Alustavasti ajattelin, että tekisin suklaakakkupohjan, ja väliin tekisin mansikkarahkaa, päälle mansikanmakuista kermaa ja mansikkatomusokerilla maustettua vaahtismassaa...

onko kellään ideoita?

1295941946_img-d41d8cd98f00b204e9800998e