On tullut aivan mykistävän upea sly-paketti!

Voi että sentäs, kiitos hurjasti taas sly:lleni, olet kyllä ajatellut ihan kaikkea, taas osui paketti ihan nappiin kaikkine inanine juttuineen! Heinäkuun teema on loma ja helpot leivonnaiset.

1310821646_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Paketti sisälsi:

- browniesien ja banoffee-tortun ohjeen (njamskis. Herahti heti vesi kielelle! molemmista olen kuullut , mutta en ole tullut kokeilleeksi itse, varmasti menevät kokeiluun molemmat!)

- Kondensoidusta maidosta tehtyä valmista kinuskia.( Voi kiitos kiitos! tätä en ole paikallisista kaupoista löytänyt, ihana päästä kokeilemaan tätä herkkua, tuohon banoffee-torttuun ainakin, ja keksin heti muutakin käyttöä tälle)

- pecanpähkinöitä (ihan parhaita)

-tummaa suklaata (nam!, tämän säästän browniehin)

- vihreää vaniljan makuista sokerimassaa (loistavaa, nyt päästään kokeilemaan vanhimmaisen lapsen kanssa sokerimassamuotoilua, keksin jo vaikka mitä, mitä tästä voi tehdä)

- perheen pikku 2-vuotiaalle muumikortti ja oma synttäripaketti, jossa vihreää muovailuvahaa ( ihan loistavaa, olet miettinyt tosi hyvin, että voidaan sitten joukolla yhdessä muovailla, minä sokrumassasta ja pikkumies samanvärisestä muovailuvahasta!! :) Pikkumies onkin jo innokas muovailemaan muovailuvahasta esim "akkorrdleita" eli traktoreita ;)  )

-marmeladia (voi mitä herkkua, tästä tykkää koko perhe!)

- hauska kortti, jossa oli myös paljastus, sly:ni on ollut Taija Taikataikinat- blogista (lähdenkin heti kurkkimaan blogiisi...)

 

Kiito kiitos oikein paljon näistä kuluneista kolmesta kuukaudesta! Pahoittelen kovasti, etten ole ehtinyt päivittää leivontablogiani, mutta lupaan että ihan varmasti tulen kokeilemaan kaikkia saamiani ohjeita, kun kesälomakiireet ja saunaremontti hiukan helpottaa. Ihanaa heinäkuuta sinulle Taija!!