Ostin uudenlaista DannSukkerin vaniljasokeria, joka on koostumukseltaan kuin tomusokeria. Yhtenä päivänä maustoin sillä turkkilaista jogurttia lapsille välipalaksi. Ensin esiin tuli ihana vaniljan maku, mutta melko pian jogurtti muuttui syömäkelvottomaksi - se maistui, kuin siihen olisi lisätty soodaa tai jotakin vastaavaa, hyvin kitkerältä siis.

Huokaan helpotuksesta, etten tullut käyttäneeksi tuota sokeria viimeviikonlopun hyytelökakkuihin, vaan käytin purkin loput vanhasta vaniljasokerista, kakut olisivat joutuneet roskiin vaniljasokerin oudon maun vuoksi. Aion lähettää tuotteen takaisin dannsukkerille, mielestäni se ei ole normaalin makuista.

Ajattelin vain kertoa tännekkin, ja kysellä, onko muut huomanneet vastaavaa. Toivottavasti muut eivät saa jälkiruokiaan pilalle tuolla sokerilla...

edit: 26.10  Dannsukkerilta tuli vastaus, jossa kerrottiin, ettei tuotteessa ole mitään vikaa, ja sanottiin, että kyseustä sokeria pitää käyttää varovaisemmin koska aito vanilja saattaa olla kitkerää jos sitä laittaa liikaa.

No ehkä se sitten on näin. ehkä tuota pitää laittaa vielä vähemmän kuin reseptissä kehoitetaan. Jännä juttu. olen käyttänyt vanilja-esansseja ja aromeja, ja aitoa vaniljatankoa, mutta koskaan enne ei ole ruuasta tullut kitkerää vaniljan, suurenkaan määrän, vuoksi...